14
ראיתי
אחורה
גלריתא
 
 
תמונות כללי
פנים הסוויטה
חצר המתחם
במתחם: 1 סוויטה
מחירים
  אמצע שבוע סוף שבוע
שם יחידה מחיר
ללילה
בהזמנת
2 לילות
מחיר
ללילה
בהזמנת
2 לילות
גלריתא x 800 x 700 x 1000 x 900
תוספת מחיר לילד 150 ₪
תוספת ארוחת בוקר לזוג 120 ₪
* מחירי יולי אוגוסט וחגים 1200 ש"ח ללילה לזוג!
* נא לאמת מחירים מול המארחים.
אודות המקום

מגוון עשיר של פינוקים ממתינים לכם במתחם הנופש "גלריתא" השוכן במנות.
אצלנו תהנו מבריכת שחייה מחוממת יוקרתית.

 
מיקום בישראל
האזור: גליל המערבי.
מנות.
 
קהל יעד
מקבלים זוגות, מקבלים משפחות.
 
סוג היחידות
1 סוויטה.
 
הבריכה במתחם
בריכת שחייה מחוממת יוקרתית.
בריכה עם גדר.
 
פנים הצימר
בפנים:
  • ישנה קומת גלריה
  • מיטה זוגית רכה
  • בכל חדר ישנו מזגן
  • יש פינת אוכל
  • סלון בפנים המקום
איבזור מולטימדיה: ערוצים בכבלים, Plazma 42 inch, מכשיר טלויזיה.
כלים למטבח: קפה, מכונת אספרסו חדשנית, פלטת שבת לחימום, מקרר לשתיה ואוכל, טוסטר אובן לחימום אוכל, מכשיר מיקרו, גז בישול.
חדר רחצה מרווח: מגבות מסופקות, יש שמפו באמבט, תחליבים לאמבטיה.
 
חניה
חנייה חינם.
 
במתחם החצר
בריכת שחייה מחוממת יוקרתית.
בריכה עם גדר.
מיטות שיזוף בגינה, פינת ישיבה בחצר.
 
פינוקים על חשבון הבית
שתיה קלה, חלב.
חטיפים
 
להיכן הנוף?
נוף לים.
 
עם אינטרנט
חופשי - בחיבור אלחוטי.
 
לנוחות האורחים הדתיים
פלטת שבת לחימום, מיחם לחימום בסוף השבוע, בית כנסת בסביבה.
 
מידע חשוב
באיזור שלנו: מסעדות טעימות, טיולים רבים, נסיעה על טרקטורונים, רכיבה על סוסים במסלול מהנה, טיול ג`יפים.
טיפולים ועיסויים מענגים.
ארוחת ערב.
ארוחת בוקר.
ניתן לתאם מראש סידור לימי הולדת, הצעות נישואין ושלל בקשות נוספות.
אין לעשות מנגל בשבת.
ביקורות • 5 הוספה
גלית ליפשיץ 04.01.2021
מקום מקסים עם אירוח מדהים של בעל הבית יניב .יניב הביא לנו עוגת יום הולדת ליום הולדתי וכל מה שביקשנו נענה במיידי המקום סופר חמוד ונקי יש בריכה פרטית מחוממת יש מקום לבשל .ממליצה בחום !!!
ילנה 12.05.2020
סגרנו את גלריתא ברגע האחרון בהתחלה ללילה אחד, החלטנו עם בעלי וסיכמנו מול יניב המארח שבמידה ונירצה נישאר ללילה נוסף. ברגע שניכנסנו לצימר ומהתרשמות ראשונית ישר הוחלט שנשארים לעוד לילה.הצימר היה מאובזר ומחושב עד הפרט האחרון, החצר פרטית לחלוטין עם מיטות שיזוף, פינת ישיבה נוחה, וכמובן הבריכה המפנקת שמקורה ומחוממת 24 שעות (תאורה צבעונית בערב שרק מוסיפה לאווירה רומנטית)וכמובן שאי אפשר לסיים את הביקורת מבלי לציין את היחס החם והאדיב של יניב בעל הצימר, יוצא לנו לא קצת לינפוש בצימרים ובכזה שירות מקצועי ואכפתי עוד לא ניתקלנו. תודה רבה על חופשה מדהימה, נתראה בקרוב!
יעקב ומילי 12.09.2019
פעם שלישית ברצף.ולא הולכים לעצור את זה רק גלריתא הכי נקי הכי יפה והכי טוב ללא שום צל של ספג בכלל..בעל הצימר יניב הוא בן אדם משכמו ומעלה אין דברים כאלה וגם לא יהיה.המון תודה לך איש יקר על הכל אוהבים אותך ותמיד נמשיך לבוא בכיף ובהמון אהבה. משפחת קסטרו.
איתמר 07.10.2018
התארחנו 3 לילות בצימר המקסים הזה. ממש כמו בתמונות ואולי יותר. מטופח ונקי וכיף לשהות בו. מאובזר בכל מה שצריך לחופשה מושלמת. הבריכה היא תענוג גדול בפני עצמו, ומוצנעת כמו שצריך כך שיש פרטיות מלאה. מקום שקט- כמו שהיינו צריכים לגוף ולנפש. אציין לשבח את היחס המקסים של יניב שדאג לנו לכל הפרטים הקטנים כמו"כ גם לפינוקים שווים כמו בקבוק יין ומגש פירות.... בקיצור- מומלץ!!!
טל יאול 02.12.2017
הצימר מפנק ביותר. דואגים לכל פינה שם. הכל היה נעים ומהנה ביותר. יניב הבעלים הוא אחד האנשים הנחמדים שהכרתי. דאג לנו לכל דבר שרק ביקשנו. מומלץ ביותר!